✓ Ingen opgave er for stor eller for lille

✓ Vi gør altid vores bedste for at finde en løsning på projektet.

Sammenstøbning af betonelementer ved nybyggeri

Skal du have udført sammenstøbning af betonelementer ved et byggeri? Så bør du kontakte Hillerslev Sammenstøbningsteknik. Vi tilbyder professionel montage og sammenstøbning af elementer af beton.

Vores kunder kan være både offentlige og private bygherrer samt byggefirmaer, og vi har erfaring med blandt andet parcelhuse, højhuse og sportshaller med videre. Vi holder til i Thisted, men arbejder også for kunder i blandt andet Aarhus i Midtjylland, på Sjælland og mange andre steder.

Høj kvalitet ved sammenstøbning af betonelementer

​Vi er et kompetent firma, som har leveret veludførte løsninger hos en række forskellige kunder i mange år. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi finder altid en optimal løsning i høj kvalitet. Samtidig kan du forvente god service og stor præcision samt holdbare løsninger.

Vi har et separat hold, der kører ud for at udføre sammenstøbning af betonelementer på byggepladser i alle størrelser. Vi har erfaring med både små og store projekter, og længden på projektet kan variere fra en enkelt dag til et halvt år afhængig af opgavens omfang. Når vi udfører sammenstøbninger, tager vi gerne de varer med, som skal bruges.

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som altid kommer til aftalt tid. Du kan med andre ord trygt vælge os som din næste samarbejdspartner inden for byggeri.

Vi tilbyder også beton- og diamantskæring, hvis der skal laves huller til ledninger, rør og ventilation. Vi kan endvidere skære huller til døre med videre, hvis elementerne ikke er præfabrikeret med de rette huller.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Vil du have flere oplysninger om vores ydelser og kompetencer inden for elementmontage? Vi tager meget gerne en snak om dit byggeprojekt. Vi giver også gerne råd og vejledning.

Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på sammenstøbning af betonelementer. Priserne varierer fra opgave til opgave, men du kan altid forvente en konkurrencedygtig pris. Du kan naturligvis også forvente en høj kvalitet i vores sammenstøbningsarbejde.

Du kan ringe os på telefon 27 62 99 35 for at få mere at vide eller at aftale et møde. Du kan også skrive til os på e-mail rene@hillerslev.com. Vi vender hurtigt retur med et svar.

Øn​sker du et gratis tilbud på dit projekt?

Udfyld den nedenstående formular, og få tilsendt et gratis tilbud direkte til din e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HST

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig samt modtage en god pris, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. 

Kontakt

Bellisvej 13, 7700 Thisted