✓ Ingen opgave er for stor eller for lille

✓ Vi gør altid vores bedste for at finde en løsning på projektet.

Diamantskæring og diamantboring med stor præcision

Skal du have udført diamantskæring eller diamantboring? Så kan du kontakte Hillerslev Sammenstøbningsteknik. Vi har en moderne beton- og diamantskærer til at skære i hårde materialer som for eksempel beton. Det sker altid med stor præcision. Vi har kunder i blandt andet Thisted og Århus i Midtjylland samt i resten af landet, herunder på Sjælland.

Diamantboring i materialer med en diameter på 6-60 cm

​Vi har stor erfaring inden for diamantboring og diamantskæring – også kaldet for betonboring og betonskæring. Ingen opgave er for stor eller lille for os, og vi står altid klar til at rykke ud, når der er behov. ​

Det kan for eksempel være, at du mangler et hul til en dør eller en port i et element, hvilket vi gerne kommer for at skære. Vi tilbyder boring og skæring i forskellige materialer med en diameter fra 6 til 60 cm.

Vores priser varierer fra opgave til opgave, men du er garanteret en konkurrencedygtig pris hos os uanset opgaven. Derudover kan du forvente en god service og en stor præcision, når vi diamantskærer og diamantborer.

Ring for at høre mere om beton- og diamantskæring

​Hvis du har en opgave, som kræver diamantboring eller diamantskæring, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan snakke mere om din opgave. Efterfølgende udarbejder vi en løsning og giver dig et uforpligtende tilbud med en god pris.

Vi kan kontaktes på telefon 27 62 99 35 eller på e-mail rene@hillerslev.com, og så vender vi tilbage inden længe med et godt tilbud til dig.

Øn​sker du et gratis tilbud på dit projekt?

Udfyld den nedenstående formular, og få tilsendt et gratis tilbud direkte til din e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HST

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig samt modtage en god pris, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. 

Kontakt

Bellisvej 13, 7700 Thisted